Alla inlägg under september 2008

Av Kristina - 23 september 2008 12:03

idag blev det en tidig morgon för jag skulle på läkar besök på morgonen. var skönt att dessa veckor äntligen har gått så var lite spänd på läkarens uttalande men det var bara bra allting.

så nu får jag börja leva som vanligt igen fast fick inte hålla på med massa hopp ännu på ett par månader till. men iaf får börja träna lite och simma och bada fasen vad jag längtat efter detta.

så nu saknas bara självdiciplinen sen är det bara att köra på.

 för det började inte så bra för att fira att jag fick börja träna köpte vi en bakelse på cederlöfs dom har så otroligt mycket gott där.


fick massa gjort iaf handlat öppnat ett konto till nova ja otroligt mycket man hinner om man bara kliver upp i tid.

ska ge mig på min garderob idag hade jag tänkt eftersom kvällen imorgon kommer jag inte vara hemma och torsdag dag försvinner för då är jag på stan , men får se hur mycket som jag hinner med beror på om nova tänkt vara lika kinkig hela dagen som hon är nu men det är ju till att se :)


haha inte lätt att vara en vilsen norrlänning i stockholm, kan ju inget annat än att hålla med ;P

önskar att jag oxå fick äta på våran kina

Av Kristina - 22 september 2008 18:34

idag blev det att gå på promenad min lilla familj sen även johans mamma och hans mormor och morfar.

det var väldigt trevligt måste jag säga.

blev även att handla lite mat men blir en större handling imorgon så att vi har mat under veckan. vi ska endå ner till centrum så då är det bara att passa på att handla.

och så typiskt idag hela gårdagen så var jag pch carina och letade efter en college tröja till nova , vi var inne i varenda barnkläd affär i stan som bara gick men hittade inte någon som dög så hon köpte något liknande.

sen idag då vi gick in på ica så hänger en collage dress där som var jätte fin böev kinkig efter allt vårat slit så var det så enkelt. så jag gick bara vidare.


vi har fått undanröjt lite i lägenheten så det börjar arta sig tvättkorgarna blir mindre och mindre fulla och det känns bra måste bara rensa i garderoben så att jag rymms med min rena tvätt :)


jag hoppas att det blir stockholm i helgen skulle vara så skoj var så länge sen vi var där och jag längtar ditt att gå på stan och träffa våra mysiga vänner.


jag hoppas att nova slipper ögoninflamation att gegget i hennes öga imorse bara var en engångs grej.


måste in på lindex och kolla om jag hittar något att köpa har en rabattkupong på 25% som går ut på söndag skulle ju vara skoj om man kunde hitta något att köpa innan den går ut. visst inte så skoj att handla när jag inte gått ner i vikt ännu men samtidigt känner jag att det kan vara skoj att unna sig något :)

Av Kristina - 22 september 2008 10:00

jag måste ta och skaffa mej lite själv diciplin, vet någon vart man köpa det på burk?

nej men allvarligt talat mitt liv funkar inte att leva som jag gör blir ju inte direkt någon vikt nergång av det . och det är ju som dte jag vill

visst jag är inte dålig på att vara ute och gå men det är nog snarare allt gott man unnar sig kanske en gång för mycket :)

testade mina jeans igår som jag hade före det började synas att jag var gravid kan ju inte ha dom ännu fast inte mycket kvar men det är iaf målet att bli av med lite av gravid överflödet så att jag inte behöver köpa en helt ny garderob :)

plus att det gör mig ju bara gott att komma lite iform,

ska till läkaren imorgon så förhoppningsvis kan jag få börja träna efter det .


idag är det fint väder så dte lutar väl mot en långpromenad synd att sitta inne när det är sol ute. ( händer ju inte så ofta) med tanke på att vi bor i göteborg och att det börjar närma sig höst = regntider.


just nu ligger mina älsklingar och sussar så sött så jag har det ganska lugnt och skönt måste jag få säga då hinner man blogga i lugn och ro och rå om sig själv lite extra på morgonen.

Av Kristina - 21 september 2008 21:54

så onödigt gott.

vi åkte ner till ica för att jag fick ett sug efter cocosbollar tror att jag kommer få tillbaka min feliga vecka inom kort tyvärr. då var det roliga över, ja men iaf då tog jag mina cocosbollar jag skulle ha sen gick vi mot kassorna då vi kom på den smarta iden att köpa glass.


det slutade med att vi lämnade ica med

cocosbollar

vitlöksbaguetter

2 ben och jerrys och hur ofta köper man 2 ben o jerrys blir så less på mig själv och slösandet med pengar . men gott var det ,mums mums mums.


Av Kristina - 21 september 2008 18:58

idag blev det en dag på stan med johans mamma alltså novas farmor.

blev lunch på slimfood blev positivt överraskad var jätte gott. nog för att dte var jag som valde stället så är det ju alltid en chansning att testa nya ställen.

var riktigt trevligt timmarna bara flöt iväg :)

vi hann ju med en del affärer och trots att jag höll mig från att handla så fick hon lite kläder av sin farmor,

en body

ett par byxor

en tröja

och ett par hängsel byxor hon kommer bli jätte fin i det .

man kan ju köpa hur mycket som helst om man skulle ha pengarna och om det inte var så att hon växte ur det så snabbt, riktigt synd på den där jackan.den är ju så fin men skulle passat bra sen när hon kan gå och dte vill vi ju inte att hon ska göra ännu.


sen plockade vi upp johan eller vi hälsade på honom och alla hans trevliga jobbar kompisar.

så vi tog det i samband med att han slutade så han slapp gå hem.


imorgon har jag ingen aning vad som händer eller vi ska väl kanks erensa lite här hemma sen kanske "farmor" kommer förbi för hon var oxå ledig.

Av Kristina - 21 september 2008 09:58

ganska konstigt hur ens värderingar kan radikalt ändras för att ens livssituation ändras.

och hur olika värderingar man har , fick mig en tanke ställare kanske nyttigt att tänka till ibland eftersom det inte händer så ofta.

Av Kristina - 21 september 2008 09:52

om det nu var någon som hade missat det :)

vädret är fint jag och nova tog en sovmorgon idag oxå, vi klev upp när johan gick på jobbet kändes bra att ligga kvar i sängen länge.


kommit fram till att jag vill tatuera mig igen typ nu ska bara bestämma mig vad jag vill ha eller ja det vet jag ju redan ska bara bestämma mig hur det ska se ut .


får se om det blir nordstan idag som vi pratade om men det är för tidigt att säga ännu, kan ju inte hålla på att väcka folk hela tiden bara för att jag är vaken ;P

hade så otroligt trevligt igår sen hade jag en jätte mysig kväll med andra ord så var det en otroligt bra lördag.


sen på kvällen fick jag ett jätte fint sms som värmde i hela mig faktiskt tack hanna jag blev jätte glad. saknar er oxå änglarna.

Av Kristina - 20 september 2008 19:50

gjorde nyss ett test på nätet som räknade ut hur gammal man ska vara .

fick åldern 38,1 men va fan jag är ju bara 23 .. morr

och bara för att det test resultatet kändes som om jag var otroligt gammal så gjorde jag fjortis testet är ju hela 16,3% fjortis.

inte illa det gott folk.


tror att jag uppskattar vuxen poängen mer för det är ju faktiskt så att man vill ju inte bli klassad fjortis, sen blir man nog mer vuxen i sättet när man umgås med jämnlikar typ fast jobb och barn och såna saker spelar ju roll.

var iaf lite skoj att testa.


och det är alltid lika skoj att få en kommentar elelr två på bloggen ;P måste själv bli bättre på att lämna kommerntarer till folk.

Ovido - Quiz & Flashcards