Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

måndag

Av Kristina - 27 oktober 2008 09:26

sm vanligt på måndagar ska vi storhandla det är typ veckans tråkigaste men det börjar bli ett behov av det för novas blöjor är snart slut så det kan vi ju inte tillåta.

annars så ska vi storstäda idag eftersom min mamma och mormor kommer så då vill jag att det ska vara fint i lägenheten .

lägntar nästan in till stan känns som om det var länge sen jag gick där så jag hoppas att vi ska dit i veckan.

det är faktikst uppehåll idag så nu finns det längre inte någon ursäkt att inte gå iväg med pappersinsamlingen så det är prio ett.

satt och kollade klänningar på nätet igår hittade en del fina men det var inte mycket funderar på att testa dom på mq så jag slipper gå och fundera på dom, för fort så passar dom inte och då kan jag släppa dom. anledningen till att jag inte testade dom från första början var att jag tyckte dom var lite smått dyra men samtidigt jag måste ju ha på mig något på dopet.

och om vi endå ska på allum kan jag ju lika gärna testa den och kika in på lindex och kolla om klänningen jag kollat till nova finns kvar finns ju en risk för att den inte gör det eftersom det är så mycket folk som handlar på allum jämt men det är ju risken man får ta sen så finns den inte får jag bara kolla på ett annat lindex.

som tur är har vi inte så jätte mycket kvar i lägenheten att göra och idag är jag ganska utvilad somnade rätt så tidigt igår om mna gemför med andra dagar så det var skönt så vaknade jag av att nova låg i sin säng och pratade för sig själv. hon är så himla snäll ibland.

 
 
Elin

Elin

27 oktober 2008 14:53

Hon blev 10 veckor i lördags :)

http://www.ehline.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 27 januari 2015 20:22

Ja på senaste tiden har jag varit mycket bitter men de senaste månaderna har varit prövande och väldigt jobbiga. Fått insikt hur det faktiskt är att leva med barn i behov av särskilt stöd. Även om det är ett av de lättaste behoven så är det dagligen ...

Av Kristina - 13 december 2014 21:10

Ibland funderar jag verkligen på om jag verkligen är sann mot mig själv. I allt kaos har jag inte tid att tappa bort mig själv.  ...

Av Kristina - 21 februari 2014 21:05

Just nu har jag mina tvivel om saker och ting. men framförallt sp är jag så otroligt lycklig att jag har helt fantastiska vänner annars hade jag inte pallat ...

Av Kristina - 17 februari 2014 19:17

Just nu har jag den där känslan inom mig där jag känner mig mest ensam j hela världen.  ...

Av Kristina - 9 februari 2014 23:56

Precis så känner jag just nu , jag är otroligt lycklig även om jag är sjukt stressad över allt plugg.  Keep up the good work var faktiskt på bodypump idag . Verkligen inte samma sak utan PJ men det funkar.  känner en otroligt saknad just nu men s...

Ovido - Quiz & Flashcards