Direktlänk till inlägg 5 oktober 2008

räddad av elin..

Av Kristina - 5 oktober 2008 21:25

hade en övetrött dotter idag som vanligt fast idag var det aningens värre så ringer johans morbrors fru och frågar om dom kan titta förbi.

jag vart jätte glad för jag tyckte att det skulle vara riktigt trevligt sagt och gjort vi bestämde att dom skulle komma efter att johan slutade jobba.

fick dock smärre panik för lägenheten var mer eller mindre kaos och hade nova som krävde all uppmärksamhet.

så jag fick ideen att ringa elin och hon var inte sen att ställa upp och komma hit och hjälpa mig. vilket var väldigt tur kan jag ju säga. utan henne hade jag inte fått det såhär fint på den korta tiden.

så ett stort tack till elin. vet att hon tycker bara att det är kul att hjälpa till.


vi fick besök som hade bakat kladdkaka till oss var riktigt gott.. nova fick jätte häftiga jeans med hello kitty på jag hoppas att hon kan ha dom länge och inet växer ur dom så fort för dom var riktigt coola. så dom ska hon ha imorgon. hon fick även en body och ett par strumpor.

dock tror vi att hon håller på att bli sjuk så vi hoppas att hon klarar sig kändes nämligen som om hon hade feber tidigare idag. skulle vara synd om vi vart tvungen att ställa in våra planer för imorgon.


tänkte att vi skulle hämta ut biljetterna till is showen imorgon. börjar längta till det mer och mer tror att det kommer bli väldigt skoj. inte för att jag är så inne på high school musical men har alltid velat gå på en is show ¨så nu ska jag äntligen få göra det.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 27 januari 2015 20:22

Ja på senaste tiden har jag varit mycket bitter men de senaste månaderna har varit prövande och väldigt jobbiga. Fått insikt hur det faktiskt är att leva med barn i behov av särskilt stöd. Även om det är ett av de lättaste behoven så är det dagligen ...

Av Kristina - 13 december 2014 21:10

Ibland funderar jag verkligen på om jag verkligen är sann mot mig själv. I allt kaos har jag inte tid att tappa bort mig själv.  ...

Av Kristina - 21 februari 2014 21:05

Just nu har jag mina tvivel om saker och ting. men framförallt sp är jag så otroligt lycklig att jag har helt fantastiska vänner annars hade jag inte pallat ...

Av Kristina - 17 februari 2014 19:17

Just nu har jag den där känslan inom mig där jag känner mig mest ensam j hela världen.  ...

Av Kristina - 9 februari 2014 23:56

Precis så känner jag just nu , jag är otroligt lycklig även om jag är sjukt stressad över allt plugg.  Keep up the good work var faktiskt på bodypump idag . Verkligen inte samma sak utan PJ men det funkar.  känner en otroligt saknad just nu men s...

Ovido - Quiz & Flashcards