Direktlänk till inlägg 11 september 2008

mer barnvagns bio till folket.

Av Kristina - 11 september 2008 09:48

under nästan hela min graviditet så gick jag och längtade efter att få gå på barnvagns bio jag tyckte att det lät så mysigt men nu när jag äntligen kan gå på det , så visar dom inte barnvagnsbio det är en skam.

MER BARNVAGNSBIO TILL FOLKET säger jag bara .

alla som känner mig vet hur seriöst detta inlägg ska tas. men tycker att det är ett perfekt sätt att få ut småbarns föräldrar till biografen alla har möjlighet att gå man behöver inte skaffa barnvakt och alla är där på samma vilkor.

helt enkelt perfekt men urvalet e kasst typ en föreställning per vecka på en film så det är ju inte direkt mycket valfrihet direkt utan man får ta det som finns.

men jag får ju iaf vara barnvagns kompis med maria nu och det är härligt.

ajja åter till bion jag kan väl förstå om det är svårt att få det att gå ihop men dom försöker ju iaf dom når ju ut till en målgrupp till när dom har speciella föreställningar. så det är ett stort plus till biografen.


elfte september idag helt sjukt hur tiden går fort jag minns som det var igår vad jag gjorde kvällen då domn flög in i twin towers.

helt otroligt att man kan komma ihåg såna detaljer så många år efter.


måste sluta nu ska äta mina fiskpinnar som jag varit så duktigt och stekt. vet att det är lite tidigt men så blir det när an har brist på mat hemma :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 27 januari 2015 20:22

Ja på senaste tiden har jag varit mycket bitter men de senaste månaderna har varit prövande och väldigt jobbiga. Fått insikt hur det faktiskt är att leva med barn i behov av särskilt stöd. Även om det är ett av de lättaste behoven så är det dagligen ...

Av Kristina - 13 december 2014 21:10

Ibland funderar jag verkligen på om jag verkligen är sann mot mig själv. I allt kaos har jag inte tid att tappa bort mig själv.  ...

Av Kristina - 21 februari 2014 21:05

Just nu har jag mina tvivel om saker och ting. men framförallt sp är jag så otroligt lycklig att jag har helt fantastiska vänner annars hade jag inte pallat ...

Av Kristina - 17 februari 2014 19:17

Just nu har jag den där känslan inom mig där jag känner mig mest ensam j hela världen.  ...

Av Kristina - 9 februari 2014 23:56

Precis så känner jag just nu , jag är otroligt lycklig även om jag är sjukt stressad över allt plugg.  Keep up the good work var faktiskt på bodypump idag . Verkligen inte samma sak utan PJ men det funkar.  känner en otroligt saknad just nu men s...

Ovido - Quiz & Flashcards