Direktlänk till inlägg 15 november 2009

mysfika på stan

Av Kristina - 15 november 2009 13:27

idag var ddet segt att kliva upp men efter en sms konversation så släppade jag mig upp ur sängen och skyndade mig till stan för att träffa upp mina GOINGAR Emma och Anso .

det blev en fika på coffehouse by george inne i arkaden det var typ bara dom som hade öppet och som kunde tillhandahålla laktosfri mjölk.

var så himla mysigt att träffas alla 3 igen var hur länge som helst sen sist var precis som det alltid var enda skillnaden är ju att jag är mamma nu så nova avr ju oxå med.. som min kompis säger : lillkorven ska ju självklart oxå följa.

dom är för härliga mina brudar.

vi planerar en helg emd bara vi 3 här någongång framöver.

insåg hur lite fritid man har när man jobbar heltid det är inte det lättaste att hitta en tid som passar alla parter.

men hur mysigt som helst var det att starta dagen med er mina hjärtan ..

 
 
ida

ida

15 november 2009 14:29

De låter verkligen härligt. kul att ni hittat tid att fika tillsammans iaf:) Vi var oxå på jul på liseberg igår, ja å min mor:) så himla mysigt ju. fast nått regn såg vi aldrig till, så va no ginte där samtidigt helt enkelt. Fudge fudge fudge...mmm ;)

jaså modevisningen va ingen höjdare, va synd. gick ni ut sen eller så? Verkar som du haft en bra helg, härligt att se. Har ja med:) jaså den paletten får ja kolla in då. ännu nått att drömma efter. hihi. vill ha pengar.

http://www.idapersson.se

 
ida

ida

15 november 2009 14:52

Kan aldrig bli för mycket jul på liseberg. lär bli minst en gång till iaf. säkert fler. okej de lät ju bra de, referenser gillas:P är det skimmer eller matt? eller blandat kanske? :)

http://www.idapersson.se

 
Maddo

Maddo

15 november 2009 22:40

Precis vad du behövde gumman!

Haha, jag sa ju att jag inte hade vilodag! :P Måste va någon annans påhitt.. Vi ska nog hitta den skyldiga! ^^

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 27 januari 2015 20:22

Ja på senaste tiden har jag varit mycket bitter men de senaste månaderna har varit prövande och väldigt jobbiga. Fått insikt hur det faktiskt är att leva med barn i behov av särskilt stöd. Även om det är ett av de lättaste behoven så är det dagligen ...

Av Kristina - 13 december 2014 21:10

Ibland funderar jag verkligen på om jag verkligen är sann mot mig själv. I allt kaos har jag inte tid att tappa bort mig själv.  ...

Av Kristina - 21 februari 2014 21:05

Just nu har jag mina tvivel om saker och ting. men framförallt sp är jag så otroligt lycklig att jag har helt fantastiska vänner annars hade jag inte pallat ...

Av Kristina - 17 februari 2014 19:17

Just nu har jag den där känslan inom mig där jag känner mig mest ensam j hela världen.  ...

Av Kristina - 9 februari 2014 23:56

Precis så känner jag just nu , jag är otroligt lycklig även om jag är sjukt stressad över allt plugg.  Keep up the good work var faktiskt på bodypump idag . Verkligen inte samma sak utan PJ men det funkar.  känner en otroligt saknad just nu men s...

Ovido - Quiz & Flashcards