Direktlänk till inlägg 4 augusti 2008

vänner för livet?

Av Kristina - 4 augusti 2008 10:29

ja jag tror facktikst att man kan vara det , även om det känns lite som en klyscha som alla säger när man går skolan och dyik så tror jag att man har vänner som stannar livet ut.

och det är inte så att man behöver träffas varje dag eller varje vecka utan det kan gå ett bra tag innan man ens hör av varandra men då har man så mycket att prata om så att det känns som att det var igår man pratade.

för sen har man ju dom man känt länge men efter att man inte träffas på ett tag så känns man som främlingar och inte vet vad man ska prata om så då blir det bara tom snack om vädret och vad man gör och så.

så ja , jag står fast vid att tro att man kan vara vänner för livet, folk får kalla mig drömmare men då får dom göra det.

tänk själv vad tråkigt det skulle vara om man inte hade en vän som man känt hur många år som helst då skulle man ju måste börja om med hela sin livshistoria hela tiden.

tacka vet jag vänner som hängt med länge .

självklart är det jätte mysigt med nya vänner , tycker att jag har mer glädje av få men riktiga vänner än många och tillfälliga kompisar .


så alla som vill känna sig berörda får göra det men ni som verkligen är mina vänner vet om det .

och jag tror inte man är den som man är utan riktigt fina vänner.

så tack för att ni antingen har eller finns där för mig .

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 27 januari 2015 20:22

Ja på senaste tiden har jag varit mycket bitter men de senaste månaderna har varit prövande och väldigt jobbiga. Fått insikt hur det faktiskt är att leva med barn i behov av särskilt stöd. Även om det är ett av de lättaste behoven så är det dagligen ...

Av Kristina - 13 december 2014 21:10

Ibland funderar jag verkligen på om jag verkligen är sann mot mig själv. I allt kaos har jag inte tid att tappa bort mig själv.  ...

Av Kristina - 21 februari 2014 21:05

Just nu har jag mina tvivel om saker och ting. men framförallt sp är jag så otroligt lycklig att jag har helt fantastiska vänner annars hade jag inte pallat ...

Av Kristina - 17 februari 2014 19:17

Just nu har jag den där känslan inom mig där jag känner mig mest ensam j hela världen.  ...

Av Kristina - 9 februari 2014 23:56

Precis så känner jag just nu , jag är otroligt lycklig även om jag är sjukt stressad över allt plugg.  Keep up the good work var faktiskt på bodypump idag . Verkligen inte samma sak utan PJ men det funkar.  känner en otroligt saknad just nu men s...

Ovido - Quiz & Flashcards